tirsdag den 17. november 2009

Pærepartiet og Indkøbslisten

Jeg bliver lige nødt til at afslutte det her kommunalvalg med en salut, eftersom jeg jo tidligere moret mig gevaldigt over diverse valgplakater og gjort mig lystig på visse partiers bekostning. Efter at have været i stemmeboksen har jeg et så smørret grin på læberne, at I lige får denne her post med. For nu ved jeg ikke, hvordan stemmelisten ser ud uden for hovedstaden, men her har vi, tør jeg godt sige, rekord i tosser.

Her har vi f.eks. en-mands cykelinstituttet og partiet Gordon eller Kaos.
Hvorfor er der ingen af kandidaterne, der faktisk hedder Gordon?Og så har vi rygerne, de røde, de gavmilde og en fyr, der har navngivet sit parti efter sig selv...Min absolutte yndlings: Indkøbslisten!På vej hjem kunne vi så ærgre os over, at vi ikke stemte på disse yndige damer. Anne Mai Kjær, som åbenbart kan pustes op, og pige med pæreørering (Pærepartiet stod faktisk på stemmesedlen, men jeg fik ikke et billede)...Jeg stemte rødt og rødere.

Hvad stemte du?

13 kommentarer:

 1. Anonyme alkoholikere. Eller i hvert fald A+A ;)

  SvarSlet
 2. There I said it! Jeg stemte på Amalie og Allan! LoooveListen: For alle der opfører sig pænt :D

  ..eller det der..

  SvarSlet
 3. Knalderbragende postkasserødt. Anstændigt, også kaldet ;-)

  SvarSlet
 4. rødt og mere rødt!

  SvarSlet
 5. Sheriffen far Sydhavnen John Wagner.

  SvarSlet
 6. som noget nyt, og som de andre jo slet ikke har stemt.. har så stemte jeg.. ehmm rødt.. x 2...

  SvarSlet
 7. Jeg stemte rødt og rødt og synes det var nogle meget lange lister at stå med dernede på Rådmandsgade skole med taske og pose og nøgler og vanter. Hvorfor var der ikke kun de røde partier på listen, så den ikke skulle være så lang? Ih altså, det er jo alligevel kun dem, vi kan bruge til noget.

  Ditte

  SvarSlet
 8. Gordon (Inc) = Claus Vinther

  SvarSlet
 9. Jeg overvejede Vestagers vindblæste soldater, men endte på to gange liste Ø. Tænkte at Vestager alligevel aldrig blir helt mig, og at SF nok skal klare sig uden min hjælp!

  Kh Iben

  SvarSlet
 10. Så kan vi vist godt konkludere, at flertallet af klientellet hos Flo's er ræverøde :D Nu dages det, brødre - eller søstre, vel nærmere!!

  Og ups, anonym, jeg kunne vist have sagt mig selv, at det var Gordon inc. Tjuhej for at have lidt for travlt med at være morsom til at undersøge grundigt ...

  SvarSlet
 11. Ej hvor fedt at der var så mange sjove..
  I kolding hvor jeg stemte var der absolut intet der lød lidt anderledes.. jo et parti med et klamt anti invandrins-slogan - Så ulækkert som det kunne blive.. æv..
  Stemte også så rødt som jeg kunne - dog uden det store følgeskab her i syddanmark :-(

  SvarSlet