tirsdag den 24. november 2009

Guds plan er... rødvin

Det gik op for mig i går, at jeg har forsømt bloggen fuldstændigt på det sidste. Og hvis den skal opfylde bare én af sine funktioner, nemlig at være min ventil, når alting går for stærkt og hårdt i babyland, så må jeg hellere slå røven i sædet og finde på noget, selvom jeg ikke kan tænke længere.

Jeg har snakket om en navneblog mere - en, om at hedde Fie (a la kan man egentlig det, når man er 80 - og hvorfor hedder alle gravhunde Fie?) - og jeg kunne godt tænke mig at skrive lidt mere prosa'sk...som den med at stå udenfor festen. Men ingen af disse idéer giver mening for mig i dag. Desuden får jeg besøg af en meget gammel dame, som skal se en meget lille dame.

Så I må nøjes med et par fjollede billeder, jeg har taget i ugens løb. Og så tilspørger jeg jer: Hvad synes I, jeg skal blogge om? Anything goes.

Sød paddehat...


Burhønse-udstillingsvindue for streetkluns - kan også bruges som gemmested for små gangstere, hvis de står HELT stille...


Er det mig, eller ligner de her dæksler fuldstændig en bunke mega Oreos?Nogen var hurtig med spraydåsen ved Metroudgravningen på Assistenskirkegården. Lidt ulækkert, når man tænker på, hvad det er, de graver op.


"Guds plan" er nok det mest præstentiøst franske navn til en vin, jeg nogensinde har set. Man ser vinbonden for sig med rødvinsnæsen vendt mod Guds himmel i gestikulerende selvglæde. Jeg har vildt lyst til at købe den. Og drikke den. Det tror jeg nemlig er Guds plan med mig i disse dage.3 kommentarer:

 1. Ha ha ha, sjovt indlæg :D

  Altså først må jeg sige, at jeg synes paddehatterør, glasgangsterhuse og Oreodæksler er HELT perfekte ting at blogge om!!
  Dernæst synes jeg ikke det ville gøre noget, at smide den unge dame in the mix nogle gange. Frøken Viola må da være nem at skrive om? :)
  Men ellers bare kør på som hidtil. Du har ordet, og læserne, i din magt!

  SvarSlet
 2. Hej! Kendte slet ikke din blog, men blev nysgerrig efter at ha læst en kommatar hos tedamen. Fie er sådan et fint navn, har en gang brugt det som alias... dengang jeg havde et hemmeligt liv!
  Nå men ville bar sige, sikke en fin blog, glæder mig til at læse mere.
  Og jo det ligner orios. Og sikke en fin paddehat!
  KH Line

  SvarSlet
 3. Hej Line, tusind tak! Og velkommen til! Jeg smutter lige over og læser, hvad du er for en...:)

  SvarSlet