fredag den 27. november 2009

On a lighter note...

Jeg er meget, meget glad for, at der blev taget godt imod min billedløse, alvorlige, frustrerede, moderlige blog den anden dag. Men nu skal det hele jo ikke gå til i jammer, når der også er kage. Eller hvad det nu hedder. Derfor kommer der i dag endnu en lille billedpost med sager fra både mikro- og makrokosmos. God weekend, alle sammen!

På Blegdamsvej ligger dette sted. Det er da sejt, at mit navn (som jeg så heller ikke i dag gider blogge om) er en forkortelse fuld af innovationsstøtte. Jeg tager det som et hint og vil prøve at innovere lidt mere.


På selvsamme vej kom jeg forbi en kælderrestaurant, hvor dette skilt stod i vinduet. Stedet så totalt smadret ud, men jeg vil vædde på, det er nogle sjove mennesker, der har det. De lyder i hvert fald svært rummelige. Men hvorfor er de to første ord helt slidte?


Det lille &-tegn (som hedder ampersand i sprog-sprog. Nej, ikke andersand) købte vi i NY sidste år på bryllupsrejse - som souvenirsymbol på at være blevet føjet sammen. Først nu er det gået op for mig, hvor sjovt det er at sætte det mellem to ting.

Mmmm, kaffe & kage...

PS: Hov, er det ikke en adventskrans dér i baggrunden, tænker den opmærksomme læser. Jo da. Har skam også både sprællenissemand og mistelten. Jow, jow. Jeg er i øvrigt typen, der tænder alle fire adventslys på en gang.

5 kommentarer:

 1. NEEEJ, du tænder vel ikke alle 4 lys på én gang??? Det er da forbudt ;-)
  I øvrigt en fed blog, du har!
  Polka :-)

  SvarSlet
 2. Hmm det lyder godt!! Kage, jo tak. Og med hensyn til julehyggen, så vil Tias og mig gerne invitere til lidt gløgg og æbler en af aftenerne. I hører nærmere :) knus Iben

  SvarSlet
 3. Åh, adventskrans! Jeg har villet binde en de sidste 2 weekender, men begge weekender har desværre stået i arbejdets tegn. Måske jeg når det, inden 4. søndag i advent?!

  SvarSlet
 4. @Polka: tak tak! Jeg har nu aldrig helt kunne lade være med de lys, altså. Men kalenderlyset brænder i det mindste kun 1 dag ad gangen..:-)

  @Ibber: Jubii!

  @Anne: Ork mand, du har rigelig tid. Hvis man må tænde alle lysene, må man også gerne begynde på en valgfri søndag :-)

  SvarSlet
 5. Jeps, det gør jeg også! Tænder samtlige lys hver søndag. Det skal man. ;-)

  SvarSlet