torsdag den 5. november 2009

Super friend potato maker

Lad mig først understrege, at dette ikke er en reklame, men bare en lille husmoderlig glædesberetning for den moderne kvinde. Eller noget...

Blandt dagens baby-, vasketøj- og kaffebesøgsrelaterede begivenheder var nemlig ankomsten af en længe ventet pakke fra Kina. Både manden og jeg er notoriske netshoppere, dimsomaner og udstyrstosser, og når man så præsenterer os for en webshop som den her, ja, så er der ingen vej tilbage. De har simpelthen alt. Som i...alt. I alle kategorier. Til ingen penge. Se selv efter.

Jeg vil ikke begynde at remse op, hvad der ellers var i den ret så store pakke, (som i øvrigt var blevet flået op og inspiceret grundigt af toldvæsenet til den nette afgift af en milliard) for noget af det ved jeg faktisk ikke engang, hvad er, eller hvorfor vi har brug for det.

Men jeg er særligt glad for den her tingest. Det er virkelig en no-brainer Made in China plastikdims, men den kan lave chips uden nogensomhelst brug af fedtstof, og jeg sværger i osterejens hellige navn, at de smagte vildt godt og fuldstændigt som almindelige chips. Faktisk bedre, for de var jo lune.


Kartoffelskiverne med salt på kom rent faktisk til at se sådan her ud efter otte minutter i mikroovn:Jeg erklærer mig derfor totalt enig i det her lille udråb, hvad end det er. "Super kartoffel ven til din velsmagende mave"! eller sådan noget.Og apropos fjollede oversættelser af ting, man ikke ved, hvad betyder, var der også den her keramiske kniv med i pakken. Den er både sund, skarp, high tech og...vogue?Strike a pose, siger jeg bare.

8 kommentarer:

 1. ... og så skal man lige tilføje at alt. ALT siger jeg, var meget nødvendigt at eje! Nemlig.

  SvarSlet
 2. Den er jo fra Japan, sådan en må jeg da eje!
  Jeg skal selvfølgelig også lige ha en micro ovn, men jeg skaffer gerne en hvis det betyder hjemmelavede chips!

  Ps. Jeg tror måske der står noget i retning af "godt" eller "snack" men jeg er ikke sikker!

  SvarSlet
 3. OMG! Den chipse-dims er da helt og aldeles uundværlig. Den skal fluks anskaffes!

  SvarSlet
 4. oh me oh my. det er en lækker kartoffel chipse dims du har fået dig. jeg er nu *krack* revnet af misundelse!

  ps. er lige begyndt at læse med i din diner! dejligt sted at komme!

  SvarSlet
 5. Malle, du må starte en importbusiness, nu!! (Og nu er jeg flov over, at jeg troede, den var kinesisk, men there you go...)

  SvarSlet
 6. Dimser og dutter er det bedste!

  SvarSlet
 7. Fantastisk dims. jeg har altid elsket japanske køkkendimser der kan skærer alt i sære former eller arrangerer ris som stjerner. Helt uundværligt i en moderne husholdning...

  Jeg må vist hellere holde mig væk fra den netshop for hvis de skriver tinge som "super kartoffelven til din velsmagende mave" på tingene så er jeg solgt.

  SvarSlet
 8. Okay! Denne prægtige maskine må uden sammenligning være den s-m-a-r-t-e-s-t-e lille lifesaver, jeg NOGENsinde har set. Den må jeg have. NU. Får sommerfugle i maven af at tænke på den (er det underligt?). Simpelthen så meget tak for tippet :-D.

  SvarSlet