mandag den 30. november 2009

Busy baby banana bake

Dagens special i Dineren. Der er ikke så meget tilbage, for den har været rigtig populær.Opskiften er oversat fra amerikansk. D'damer vil sikkert bemærke, at kagen er fudstændig fedtfri. Ikke kaloriefri, men helt uden fedtstof. Yum.

Busy baby banana bake
300 g hvedemel
115 g sukker
1,5 tsk bagepulver
en halv tsk stødt muskatnød
2 modne, mosede bananer
1 dl mørk sirup
1 æg
1 dl minimælk
De tørre ingredienser blandes, og resten piskes i til dejen er lind. Bages i en rugbrødsform foret med bagepapir ved 165 C i ca. 40 min.

Hm... det kagebillede var vist ikke for kønt og viste slet ikke, hvor god den er! Men se lidt på det her i stedet, så kan du måske fornemme det:


Ikke mit barn, men det er med garanti et godt bud på hendes første fastelavnskostume!

5 kommentarer:

 1. Jeg er nuts med banankage! Har været på jagt længe efter en opskrift, der gi'r en "svampet" een af slagsen. Er din det? Arh, du behøver slet ikke at svare - jeg skal ned i byen nu og køber lige en dunk sirup med, for så skal den da lige afprøves!!! Interessant med muskatnød-twist!!!

  SvarSlet
 2. Altså vi har jo en abedragt med rød røv og det hele, som vi fik af A+A fra Japan. Den passer sikkert frøkenen på en studs til fastelavn! ;)

  SvarSlet
 3. Må jeg gøre de damer opmærksomme på tillægget "Slank med bananer" i Ude og Hjemme for et par uger siden. Måske der er en enkelt opskrift på www.udeoghjemme.dk

  SvarSlet
 4. og så er LIND bare et fantastisk ord, som man får lov at bruge alt for sjældent :-)

  SvarSlet
 5. Ha ha,'lind' minder mig om noget helt helt andet og knap så lækkert. Men det er nok en arbejdsskade :D

  SvarSlet