tirsdag den 1. december 2009

Ønskeøen

Jeg har det lidt svært med ønskesedler. På et tidspunkt, da jeg blev gammel nok til at forsørge mig selv, begyndte det at føles ubehageligt at skrive dem. Jeg føler mig som en af dem, der laver en ønskeliste nede i Inspiration, når de skal giftes: Sådan en lidt sur, småkrævende, materialistisk brud. Det er som om, jeg sidder og bestiller ting fra mine kære, som jeg egentlig fint har råd til selv at købe. Jeg ved godt, det ikke altid er sådan - og at en lille seddel med juleønsker er praktisk og godt som inspiration. Men hvert år har jeg lyst til at skrive "Jeg ønsker mig det, du har lyst til at give mig." Men så bliver folk enten knotne - eller helt i vildrede.

I samme ånd plejer jeg heller ikke at gøre det her - altså kaste om mig med billeder af lækre ting fra diverse netbutikker. Det bliver hurtigt for shopoholisk, og det kan jeg ikke ha'. Men en gang skal det jo være. Og der er virkelig nogle lækre sager derude, som får mig til at fantasiflyve lige lukt til ønskeøen. (PS: Kære familie, I har allerede fået min seddel, så lad nu være med at gå i panik. Det er bare fine ting:-)Snydestrik...
Domino i oversize. Ideel til pudekamp af en slags.

Der er for få puder i vores sofa, sagde manden den anden dag, da han havde ondt i ryggen. Og det kan jeg nok egentlig godt tilslutte mig. Pudebetrækkene er begge fra HM.
Det er så sjovt, og så indlysende altså. Tænk hvis man kunne få dem i min hårfarve, så skulle jeg gå rundt med et smørret grin hele vinteren. Og varme ører. Princess Leia ørevarmere fra Etsy.

Fineste idé, og så ville de passe godt i Dineren. Kaffeplet-servietter fra Artlebedev.


Jeg kan ikke finde ud af, om det bare er skægt eller lige på kanten at give sit barn fjollede (ud)klædningsstykker på. Barnet fatter jo ikke en brik. Hm. Hvad synes I? Nå, men her er altså lidt skæg. Herfra.


Jeg har en svaghed for kander og karafler og alt, hvad der ligner. Og så er den god for miljøet. Glasflaske fra Fred Flare. Og den her skal selvfølgelig også lige med. Tak til Helle! Lampen er herfra.

PS: Det er lige gået op for mig, at alle tingene er sådan nogle, der ligner noget, de ikke er.
Ceci n'est pas une ønskeseddel, eller hvad? Lidt mystisk.

6 kommentarer:

 1. jeg tilslutter mig, cara, dog ikke de mystiske ting, der ligner noget andet. Næh, jeg ønsker mig en termokande for tredje år i træk i god kvali, for det gider jeg ikke bruge penge på. Det er da for kedeligt at købe til sig selv. endnu mere trist at bruge til sig selv. Hvor mange liter the skal der sluges? Og den grimme fra Føtex, til 50 kr, i plastik er bare ikke god stemning. Minder mest om sure pædagoger, der ikke har mere mælk! Mon jeg får det jeg ønsker mig i år?

  SvarSlet
 2. Jeg synes ønskesedler er super upersonlige. Selv lytter jeg efter i årets løb når folk pludselig udbryder " eeeeej, sådan en ønsker jeg mig!", når de bladrer gennem et ugeblad. Så fatter jeg min hjerne (aka mobilen - damn jeg husker skidt, skriver ned, og vupti, julegaver som folk havde glemt de rigtig gerne ville ha! Derfor bliver jeg også træt af, når folk spørger om ønsker fra mig. Tak, men jeg kan godt selv finde ned i Matas og købe en læbepomade (jeg er ikke så krævende, he he).
  Godt du kan li lampen. Den og servietterne ville gå godt sammen!

  SvarSlet
 3. Uh og p.s: HELT sikkert gå for kamerahagesmækken! Man har jo altså kun det skæg man selv hækler. Det er jo derfor man får børn ikk? Hi hi!

  SvarSlet
 4. Sikke nogle fede ting! Fik lige et par indspark til min egen ønskeseddel. Tak for det!

  :)

  SvarSlet
 5. Den kamerahagesmæk er for sej, det er lige før, jeg selv får lyst til at sætte gang i produktionen af småfolk, bare for at kunne købe cool gadgets. :)

  SvarSlet
 6. @Anonyme hemmelige Kål: Hvis ikke du får den termokande, så forærer jeg dig sgu en. Det kan da ikke passe, man skal ønske sig det samme tre år i træk! :-)

  @Helle: Se det er sådan, det skal gøres! Jeg forsøger at have samme strategi, men jeg ved ikke lige med i år, hvor min hjerne åbenbart er gået i stå...øh, hvad var det nu, jeg hed?

  @Gravidhvad: Velbekomme - du må endelig vende tilbage og fortælle, om du fik nogle af dem!

  @Anne: Bare kom i gang :-)

  SvarSlet