mandag den 2. november 2009

Vote for Pedro

Hvad sker der for kommunalvalget, altså?

Frank Jensen har enorme røde plakater hængende over det hele: Stem på Frank, han elsker gammel russisk propaganda. Og i busserne er der papskilte med hans budskab: "Respekt for København. Ikke mere fuck-dig attitude". A'hva, Frank? En stor socialdemokrat i en lille drengs krop, altså. Slap nu af, du har jo ingen reelle modkandidater, Frankie, og i øvrigt kunne du godt skrue lidt ned for københavnercharmen, eftersom du egentlig er fra Nordjylland.Men - der er givetvis en ny sherif i byen, og han skal nok sørge for ro, orden og....øh, gratis busser?Godt han får hjælp af en amish kvinde med midterskilning:Og så er der gudhjælpemig dem her:På deres hjemmeside står der, blandt andet:

"En nihilist er ikke nødvendigvis en følelseskold sociopat. (...) Man kan være rasende over, at det hele er ligegyldigt og eksistensen uden formål. Man kan også være i en lidelsesfuld splittelse mellem indignationen over, at verden er uacceptabel og erkendelsen af, at det aldrig bliver bedre. Eller man kan muntert gribe den absurde frihed, der ligger i at opgive alt håb og grine sin højlydte hånlatter over et univers, som er for fjollet."

Lidelsesfuld spilttelse? Højlydt hånlatter? Er jeg den eneste, der i hele det her kommunalshow identificerer mig ret meget med The Dude, som bare sidder fredeligt i sit badekar, indtil nogen kommer og smider en ilder ned i badevandet? "We are nihilists, Lebowski! We believe in nozing! Nozing!"


Fint nok at tage pis på systemet, men Nihilistisk Folkeparti og alle jer andre? Få jer lige et realitytjek, dér.

PS: Jeg købte de blå støvler, og de er ekstra pæne, når man går med dem i gule blade.4 kommentarer:

 1. Frankie for prom queen!!

  Fineste blå støvler, det var sgu et godt køb!

  SvarSlet
 2. Vi har skam allerede taget et "reality-check" - konklusionen var at virkeligheden er spin ;)

  - Martin, NFP-medlem

  SvarSlet
 3. Imponerende konklusion, Martin. Tak for din kommentar :)

  SvarSlet
 4. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige :-O
  Tror bare jeg nøjes med at rose det fine valg af støvler!

  SvarSlet