søndag den 3. januar 2010

Nytår med baby 1.0

På utallige opfordringer, der kan tælles på én finger, afslører jeg hermed, hvad jeg havde på nytårsaften!

Lilla hyggebuks, uldsokker, sort overdel (der med lidt anstrengelse kan klassificeres som en kjole) og min mands hættetrøje. Og mascara. Hvabehar?

Den eneste, der var tilnærmelsesvis fin i tøjet var den lille, og hun pyntede sig oven i købet med grødklatter. Vi introducerede hende for serpentiner og sæbebobler - sidstnævnte faldt i bedst jord, førstnævnte var vist bare for krøllede til at stoppe i munden, og så går det jo virkelig ikke.

Lange Grethe talte, mens vi fik en hindbærbrus og nogle Bugles...


...og så en god bøf og et par glas vin ved to lys på et bord. Så gik jeg i seng. Og blev vækket lidt over 23 med champagne. Det var vildt at skulle vågne, men der var dyne i sofaen og 90 års fødselsdagen i fjerneren (og fest hos overboen), så det var svært at modstå.

Klokken midnat kiggede vi på fyrværkeriet over byen. "Jeg har en cigaaaaaarggghhhh" var det sidste, jeg hørte en pige råbe, inden vi lukkede og slukkede.


Så! Ikke mere raketsnak. Nu tager vi hul på et nyt år.

5 kommentarer:

 1. Ha ha, sejt! Du havde omtrent det samme på, som jeg havde sidste år! :D Bare vent til næste år, så har du en fancy preggo kjole på ;)

  SvarSlet
 2. Ved du hvad, jeg havde en fin kjole på og følte mig ret lækker.... i 2 minutter så var der en der gylpede på mig, så gik glansen lidt af !
  Godt nytår
  Hilsen Heidi
  (og nej det var ikke en feststemt ungersvend, der havde fået for meget at drikke, bare en ganske almindelig baby)

  SvarSlet
 3. Ved nærmere eftertanke, synes jeg, at vi mangler et billede af dig? :)

  SvarSlet
 4. Jaja, jeg ved det, men der blev kun lige taget nogle hurtige, hvor jeg ligner.... ja, den søvn(for)drukne hulebjørn, jeg var. Og nok deler jeg ud af mig selv, men lidt forfængelighed har man da lov at ha' :-)

  SvarSlet
 5. Ha ha, jeg kender det så godt!

  SvarSlet