mandag den 11. januar 2010

Meta-pseudo-anti-hed

Ehmm, du vil se et af mine ar, siger du? Sådan et rigtigt et på kroppen?

Jeg blev tagget af velskrivende, vel-værende Anne, fordi jeg plejer at være god for billeddokumentation og skæve vinkler i antinormaliseringens navn. Tusind tak, jeg bukker og smiler og er superglad for, at der er nogen derude, der gider synes noget om mig og kræve noget af mig i denne gode sags tjeneste.

Men selv om jeg måske er et kuriosum, får I altså ikke mine ar visualiseret i nogen som helst (foto)vinkel. Jeg har ar - men det har alle. Derfor, når de første par røverhistorier er fortalt, holder det lynhurtigt op med at være anti og begynder at blive kopi. Desuden føles det en anelse for intimt. Håber ikke, I synes, jeg er hende den sure nu.

Så derfor - i antinormaliseringens navn - kan I værsgo få noget andet. Et billede af den morgenmad, jeg lige nu gumler på. Vi havde ikke mere brød eller musli eller havregryn, så nu bærer jeg julen ud. Eller æder den ud, om man vil.

4 kommentarer:

 1. :-) Næh så skøn morgenmad. Hurra for antinormalisering. Og der er da en pære. Og marmelade er vel også en slags grønsag. Der er sgu rige næring i det der! KH L

  SvarSlet
 2. Mums!Kun overgået af risalamande som også gør sig fortrinligt til morgenmad. Dét er kernesund brainfood der kickstarter dagen på Chris McDonald-vis. Kh en anden Line

  SvarSlet
 3. Årgh ja, sure! He he ;)
  Ej, kan godt forstå du er selektiv, alle og enhver kan jo læse hvad du skriver, og noget hører sig ikke hjemme på en blog. (Men jeg får historien i morgen over kaffe ikk? :D)

  SvarSlet
 4. Nyams, ævleskiwer! Glæd dig over luxusen, den får man ikke i Spanien hvor jeg lige er. Ville ikke skrive noget dybt, andet end at jeg lige har fundet din blog og glad har spist mig igennem adskillige sider 'ældre indlæg'..dejligt! Og jeg er ikke mæt endnu. Så bliv ved, forfriskende blog der skriver interessant&intelligent om det velkendte uden at blive micromicro : )

  Rikke

  SvarSlet