fredag den 22. januar 2010

På gaden

Det er ikke fordi, jeg skal til at være den nye Edel Hildebrandt, men det her er altså lidt sjovt.


Det minder mig om min absolutte favoritrubrik nogensinde, som blev indrykket troligt i årevis mellem Politikens personlige annoncer omme bag i avisen. Den lød:


Exhibitionister: Hvordan kan vi finde hinanden?Ja, hvordan tror du?


ET VIGTIGT PS: Apropos hjemløse, så er det i dag, der er tøjindsamlingsevent på Rådhuspladsen mellem 17-20. Jeg skal derind med en stor pose, og det synes jeg også, du skulle tage at gøre, hvis du har huer, vanter, soveposer, sweatre eller støvler, du ikke bruger.

Se mere om det her. Der er også indsamling andre steder i landet.

3 kommentarer:

 1. Det er fandme flot det der! Der må sidde en stolt journalist derude et sted, (måske sammen med Lars Løkke?), og nyde en "na-haj jeg har i hvert fald ikke dummet mig latté"!

  SvarSlet
 2. Du er et godt menneske... Jeg kæmpede mig netop vej gennem sneen ud til vaskekælderen her til formiddag, og bandede over at det kan blive ved med at være så fucking koldt! Det er snart 1 1/2 måned sneen har ligget!

  Midt i mit klynk slog det mig at det sgu da er godt man ikke er hjemløs - endnu!

  Ved du om der er lignende indsamlinger i Horsens/omegn?

  SvarSlet
 3. Tusind tak! Jeg ved ikke, om der er noget i Horsens, men indsamlingen er vist også forbi nu? Men måske er der et lokalt herberg, der ville blive glade for noget kluns?

  Og ja... der er effin' koldt! Da jeg tog hjem fra Rådhuspladsen i går var det med en blanding af thank-god-jeg-har-et-hjem-og-en-radiator og underlig melankoli over ikke at kunne give mere.

  SvarSlet