søndag den 24. januar 2010

Fårk

Der er åbenbart noget, der sådan lidt ironisk kategoriserende hedder Mommy Blogs. I ved, blogs forfattet af halvfrustrerede halvkreative mødre på barsel uden andet at tage sig til. Der er åbenbart også noget med, at blogging er ved at være håbløst passé (som det jo sker, når alt for mange almindelige mennesker synes, noget er interessant). Og der er åbenbart også noget med, at der findes en gammel bloggergarde, som var med fra starten, og som sidder og udbreder sig hånligt om den drejning, det hele har taget, som de to gamle mænd i Muppet Show.

Fuck det. Helt vildt meget.

Jeg er sur i dag. Har haft en lortemorgen med barn, der ikke ville holde mund. Er på 2. døgn uden et bad. Kan ikke rumme søndagsrengøring, for der er alligevel møgbeskidt igen i morgen. Er træt og i dårligt siddende hjemmebukser, der trænger til at blive vasket. Burde tage tøj på og gå ud i solskinnet og købe ind og trille med vogn og nyde det ihogåh så meget. Og så freaking videre.

7 kommentarer:

 1. FUCK DET, JA!
  Fie, drop rengøringen, hop i bad, smut ned til Tims cookies og køb en kage og noget kaffe, og gå så en laaaaaaaaang og dejlig tur til lillebabyen sover - derefter LISTER du hjem og smider dig på sofaen med en ansigtsmaske og en god bog.

  du fortjener en god søndag - er der ikke en svigermor eller noget der kan vugge baby lidt?

  P.s. jeg elsker din blog - uanset om den var en pioner inden for sin genre eller ej.

  SvarSlet
 2. Jeg vil gi' Natascha ret: Kage er perfekt til at løse humørproblemer! Desværre har Tims Cookies lukket om søndagen, men der må være andre kager derude du kan opsøge! Baressos gulerodskage kan gå an i en snæver vending!
  Fåååårk rengøring, der er bagværk der kalder!!!

  SvarSlet
 3. Åh, hold dog op!
  Glem alt om rengøring og plej dig selv i stedet. Rengøring er ikke noget, man skal bruge tid på, når man ikke har overskud!
  Smut hjemmefra, sådan du ikke skal se på det.

  Jeg ville sådan ønske, vi kvinder kunne indse, at at det faktisk er ok, at rode og springe over rengøringen. Hvad f... er det, vi forventer af os selv og hinanden?

  Jeg blogger faktisk, fordi jeg synes, det er hyggeligt både at dele ud og modtage inspiration, tanker og råd, fra andre ligesindede. Måske er det gammeldags at synes det, men på den anden side, så tror jeg også det er sundt. ;-)

  Håber, du fik din kage.

  SvarSlet
 4. Tak for jeres kommentarer - I er sgu søde!
  Jeg kan meddele, at her IKKE er blevet rent. Kage fik jeg ikke, men hvis underlige rejechips fra Aldi og hakkedrenge og rødvin gælder, så er jeg godt dækket ind!

  SvarSlet
 5. Fåk fåk, jeg tror også det handler om at have det sjovt eller hyggeligt med sin blååååg, så skide værre med, hvad alle trendsettere og oldies synes. Jeg følger din blog fordi jeg synes du virker ret så sej og hyggelig.
  Godt du fik forkælet!

  SvarSlet
 6. Ciao Flo - Dage som dine kender man vist alle, når man har børn, hjem og job... Jeg er bare glad for at være korthåret, støvtolerant og glad for kage... har iøvrigt udfordret dig! Tør du?

  SvarSlet
 7. Oh yeah: Fårk-a-doodle-doo. Til hvad som helst som trænger til en fanfare, og allermest til ... ja - til hvem? Er der nogen der vil være så rar at fortælle mig, hvor der sidder nogen og mener, at vi blogger forkert nu om dage? Jeg trænger til et billigt grin!

  SvarSlet