onsdag den 11. november 2009

Nisse II

Når man hverken har tænkt en stor tanke eller oplevet noget remotely relevant, så må man jo gentage sig selv indtil den lille imaginære inspirationspære over ens hovede tændes med et *plink*. Derfor bliver dagens blog på ingen vis original, men blot en bunke billeder af gode småting som den indre nisse har bidt mærke i. Ikke for at piske en julestemning alt for meget op. Kun lidt.

Nissen har f.eks. startet med at tage forskud på julegaverne til sig selv. Denne lilla uglevest er syet specielt efter mål af en pige på Trendsales, og hvis det ikke er fint, så ved jeg ikke hvad...



Nissen lagde også mærke til den hersens nederdel i H&M. Meeen det er sikkert sådan en ting, man ser komplet åndssvag ud i, når man ikke er en mannequindukke. Derfor lod nissen nederdel være nederdel, men stod alligevel lidt og holdt vejret med hovedet på skrå som en anden ravn, der har fået øje på noget skinnende.



Der var også de her kæmpe snefnugspompomer. Nissen mente, de burde hænge hjemme i stuen, men eftersom der ikke er sytten meter til loftet, en knitrende pejs og et gigantisk Disneyjuletræ, må det nok vente lidt.



Derfor måtte nissen dulme nerverne med en lille passende læskedrik...



...alt imens Viola smækkede stængerne op med sine fineste nye lilla sutsko (tak igen, Iben).



Ho ho ho!



2 kommentarer:

  1. Dé der er de sejeste sutsko jeg nogensinde har set!!!

    SvarSlet
  2. uh jeg er også julekåd! jeg vil også sige hej til min indre nisse nu!

    SvarSlet