søndag den 27. juni 2010

Mandagslinks, helt uden Roskilde

Hellige hyphest, hvor blev jeg dog glad for at finde denne 18-årige piges blog. Hun har netop taget sin high school eksamen i Pennsylvania et sted, og den sidste måned af sit liv som skolepige-teen dedikerede hun til at læse hvert eneste nummer af Seventeen Magazine og følge dets råd om mode, hår, mad, krop, flirt og så videre.

Hendes regler for projektet var, at hun hver dag skulle 1) følge mindst ét skønhedstip, 2) følge alle slanketips, 3) afprøve alle foreslåede aktiviteter (hav selvtillid i bikini, f.eks.) 4) læse alle bøger/se alle film, bladet anbefaler og (trommehvirvel)....5) hænge alle "hot guy"-idol-plakaterne op i sit værelse.

Hun rister dem. Over en sagte, velformuleret, begavet ild. Men ikke uden at give dem en chance. Tak, ukendte almindelige sjove Jamie, for i så ung en alder at arbejde for at eliminere stereotypierne om, hvad en pige er. Hvad en pige gør. Hvad en pige synes. Hvad en pige bør. Hvordan en pige skal se ud. Så kan de pakke deres silky hair og scoretips og stripperhæle og bikinifejl og hjernedøde mødomsprædikende vampyrlort langt væk, kan de.


Her er et af de billeder, en læser har sendt hende. Mere tak.


Den blog har fået mit Like-stempel.


Ovenstående er skrevet som kladde. Men nu, hvor den dagens indlæg skal skrives færdig, konstaterer jeg, at dagen i dag bare ikke er god. Til noget. Den startede dårligt, fortsatte dårligt og ser ud til at blive dårlig hele vejen gennem de næste mange timer med hedebølgebarn m. snotnæse. Vil. Ikke. Sove. Vil. Gerne. Græde.

Så mandagslinks bliver ikke længere end det her.

Slut.

9 kommentarer:

 1. Du må ikke være ked, Flo. Du er stadig et af de bedste onlinemennesker, jeg ikke kender :)

  Her er en tvivlsom tilføjelse til din liste af mandagslink:

  http://www.wikihow.com/Cheer-Up

  SvarSlet
 2. Småt men godt, man må gerne springe over det der lave gærde en gang imellem.

  SvarSlet
 3. Nogle dage er bare dumme. Supplerer dig her med dagens Darth:
  http://gizmodo.com/301198/darth-vader-dog-costume
  Håber din dag bliver bedre i morgen!

  SvarSlet
 4. Tak Malle, gærdet er bare en bitch ind imellem, og så er det godt, man kan springe det over. Err...

  Liv - fantastisk link! Tak!

  SvarSlet
 5. uh en sej teenie! Hvem der da bare havde været lige så i de dage!

  SvarSlet
 6. Fantastisk blog! Og fedt at dine læsere kan supplere med fede links, når du nu selv må lave gærde-springeri. Det eneste fede link jeg har er dette:
  http://flosdiner.blogspot.com/

  ;)

  SvarSlet
 7. Nu er det ikk mandag mere, så nu er du garanteret glad igen.

  jeg krydser

  SvarSlet
 8. Aiiiii, hvor er det godt gået med en overophedet grædene V i buksebenene! Det er jo præcis det blogs har mulighed for, at udhule det latterlige skæve billede de prøver at presse ned over os allesammen. Optur, jeg abonnerer straks! :-) Sandra

  SvarSlet