mandag den 14. juni 2010

Mandagslinks for store og små

Der er vist noget med, at vejrudsigten siger sommer-eller-noget-der-ligner i ugen, der ligger foran os, så som den servicemindede servitrice, jeg er, iler jeg fluks med nogle seje opskrifter på frys-selv is.... for voksne.

For hvem har egentlig sagt, at man ikke må peppe sine is lidt op? Og hvorfor har jeg ikke tænkt på det noget før? Se nu her: Lemon-vodka ispinde, chokolade-bourbon ispinde og...åh, himmel! - fersken-prosecco ispinde.

Det kræver jo nok noget af en afledningsmanøvre at holde småfolket fra isene. Så det har Dineren naturligvis også en sej løsning på:
Mens vi er ved søde ting på pind, så har jeg åbenbart ikke opdaget, at cupcakes faktisk ER overståede. De er bare zå 2009 - kager på pind, såkaldte cake pops, er nu the shizzle. Der har vi beviset på, at jeg reelt set ikke er særlig Martha Stewart (pyh!). Men det er en meget fin tendens, som jeg da godt kunne fristes til at smide penge efter - og fordømme med et fnys, så snart den bliver allestedsnærværende...*host*.Lakridsben er da for nuttede. Minder mig lidt om det tidsfordriv, vi fik juledagene til at gå med...


Mens man sidder og guffer får, bier eller det sofistikerede svar på en vodkafyldt vandmelon i sig, vil jeg da lige anbefale lidt at kigge på. F.eks. den her samling af fantastisk kopi-legetøj.I dag er det hele åbenbart noget med små ting eller ting til små folk eller legetøj eller kager. Hvem sagde barselsramt? Eller bare barnlig som pokker.


De kan alle tre købes her - i måske den sejeste børnetøjsbiks in de wurl.

Og så til sidst, ovenikøbet inden for tema:

Dagens Dark Side!

Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige. Har lyst til at skrive noget klogt om arv og miljø, men jeg tror bare, jeg nøjes med at konstatere, at der nogle gange sker virkelig underlige ting, når nørder bliver forældre.6 kommentarer:

 1. jeg vil godt lave is med dig =) - fede links i øvrigt =) Da jeg tilbragte en sommer i montreal for 10 år siden var der en isbutik der kun havde åbent om natten og som der lavede "disco-icecream" dvs. at de spillede disco samtiden med at man spiste is med alkohol i. Hell det kan være vi skal starte sådan noget op sammen ? =)

  SvarSlet
 2. Jeg ville med glæde være kunde i jeres disko-is-shop! Genialt koncept! :)

  SvarSlet
 3. Utroligt at du kan blive ved med at finde de fede links Flo.

  Tak igen. (Man skulle ellers tro at det er svært at lave is med alkohol i da det er modsætninger).

  SvarSlet
 4. Det er tilsyneladende ret så muligt at lave nogen ret potente ispinde, se det her pseudo-videnskabelige link: http://www.scientificameriken.com/alcoice.asp

  SvarSlet
 5. Jeg vil smide mig i en sovepose for at blive den første til at smage sådan en diskois!
  Og mht. kager, så troede jeg på en måde farvede makroner, lagt sammen omkring creme var det nye hotte? Tjek dem i hvert fald ovre hos Anne - hun kan noget med chokolade :P http://anneauchocolat.dk/?p=602

  SvarSlet
 6. uh sådan en is må gerne kastes direkte i min retning. Det er da lige før den slår fredagsøl med flere længder!!!

  SvarSlet