mandag den 21. juni 2010

Mandagslinks beklager...

Jeg er ked af at sige det, men mandagslinks bliver der altså ikke noget af i dag. De er gået på sommerferie...eller hvad det nu hedder, det dér de bruger som undskyldning for at lukke øjnene for folkets røst inde på Christiansborg. Jeg kunne godt smide et par lænker op til pæne ting, jeg ikke har råd til, men det er der ligesom ingen, der bliver beriget af. Specielt ikke mig.

I den seneste uge har det været virkelig sjældent, jeg har åbnet MacBooken for at bevæge mig udenfor de trygge stakitter om de sociale mediers børnehave, og det skyldes nok især, at jeg som verdens sidste firstmover (første lastmover?) har fået mig en Twitteraccount og ved Jezus ikke kan finde ud af, hvad jeg skal med den. Hvad kan konceptet, som Facebookopdateringer ikke kan? Og hvorfor kan min ellers så dejlige HTC Magic ikke køre den nye Twitter-app til Android? Og hvem skal jeg følge? Og hvorfor? Og hvor fanden er de henne?

Jeg ved, at der er flere af jer, der er glade tweeties, så kan I ikke lige forklare mig...noget?

I øvrigt bliver det godt vejr i dag. Så det har jeg tænkt mig at nyde. Måske med et lille tweet fra Kongens Have?

PS: Dagens Dark Side skal INGEN snydes for. Så her kommer den.

5 kommentarer:

 1. Åh, Twitter.
  Jeg var SÅ skeptisk, men nu kan jeg simpelthen ikke undvære det.
  Jeg følger en blanding af venner og kendte mennesker (jeg elsker gossip, men intet slår at få historierne direkte fra kilden), og et par random folk jeg ikke engang ved hvem er, men som tit poster sjove/interessante links.
  Ok, og stort set alle der nogensinde har været med i Star Trek!

  Jeg bruger Twitter som en slags partner til min blog, altså et sted hvor jeg kan poste når jeg ikke har tid/mulighed for at blogge.
  Jeg bruger aldrig web-versionen da jeg har en Twitter app der er langt bedre, så jeg håber du får sådan en til at virke på din telefon.

  Det som Twitter kan, som facebook ikke kan, er vel at komme ud til mennesker som du ikke kender i forvejen?
  Som en jeg følger skrev forleden: "Facebook is for people you used to know, Twitter is for people you want to know".
  Giv det en chance og opdater ofte, så tror jeg du vil synes om det!

  SvarSlet
 2. Dunno hva jeg bruger det til egentlig? Men det er cool fordi man får breaking news før aviserne og sårn.

  SvarSlet
 3. Twitter kun sjældent og mest for nysgerrighedens skyld. Men konstellationen der fulgte mig en overgang: Yoko Ono, Lars Løkke og Dalai Lama var ret underholdende. Sådan at have en hotline ud i verden men altså mest for sjov men det er stort i USA og nogle der skriver sjove twitts. Ida aukens kan anbelaes by the way... Forøvrigt skal jeg følge hende tror jeg... :-)

  SvarSlet
 4. Hvis du er den første lastmover, må jeg være den sidste lastmover. Jeg har heller ikke fanget twitter-konceptet og er faktisk slet ikke på. *gisp* Det kommer nok en dag, når jeg ikke længere kan stå imod presset, men indtil da holder jeg fanen højt hævet og lader som om, der er flere med i min reaktionære revolution. ;)

  SvarSlet
 5. Nej hvor er den toaster sej!! Sidder faktisk og overvejer om jeg skal ha sådan en... Den er for fjollet :-)

  SvarSlet