søndag den 18. april 2010

Mandagslinks (yay!)

Nu har jeg siddet lidt og set på de links, jeg har gemt i ugens løb, og forsøgt at finde en rød tråd, et tema, en overskrift, som kan samle dem på snedig vis. Men jeg tror ikke, den går. På en skala fra atomkaos til finske dansesko er der vist bare uendelig langt. Danseskoene først, bare for at etablere en warm and fuzzy feeling.

De finske far-datter/mor-søn/anybody-dværg dansesko


Når sprognørder googler, falder de over den slags her. Latin i gymnasiet var for mig det rene volapyk, og det hjalp ikke, at vores lærer var en komplet lektor Blomme. Hvilket da også resulterede i, at jeg engang forærede ham en dåse maltbolsjer. Det synes han vist ikke, var sjovt.

Handy latin

Estne volumen in toga, an solum tibi libet me videre?


Mens vi er i den lumre afdeling, er der her lidt fint at kigge på. For både husarer, vintageelskere og os, der synes, at skønhedsidealerne i dag er stukket helt af.


Nå, men før vi bevæger os ud i den helt kaotiske ende af Skalaen Der Ingen Mening Giver , kan vi jo passende gøre holdt ved en aktuel begivenhed. En række spørgsmål, du ikke har fået svar på om vulkanen med det tungevridende navn (seriøst, det bliver altså nemmere, hvis Katla også går i udbrud). Læs f.eks. hvordan en askesky ikke ulig den, der svæver rundt over Europa lige nu, højst sandsynligt var grund til, at Marie Antoinette fik hovedet kappet af.


Billede fra The Big Picture

Og ja. Så kommer vi til atomkaoset, som nok er ugens linkfund. Jeg kan ikke holde op med at se på de her billeder, som er taget af en turist på guidet tur i området ved Tchernobyl. Det er gys, og det er virkelighed. Der er mange billeder, men hæng på.Brrr.

For at få humøret op igen kommer her en fjollet dessert. Med en mega disclaimer som siger, at YouTube-klip skal vælges med yderste fingerspitz-gefühls-omhu for ikke at være irriterende. Og at alt, hvad der er Star Wars-relateret, skal igennem samme filter. Men jeg kan ikke la vær.

Break it down!5 kommentarer:

 1. Tak for mad. Især desserten var velsmagende og delikat udvalgt! :)

  SvarSlet
 2. Chernobyl billederne er scary me likey!

  SvarSlet
 3. Puha, uhyggelige billeder. Jeg blev helt trist. Det er så syret at tænke på..

  SvarSlet
 4. De der dansesko er det smarteste siden skiveskåret brød!

  SvarSlet
 5. Jeg er helt vild med de sko!! Man kan lige forestille sig, hvordan det vil være at tage sig en lille dans i de sko med tilhørende tilbehør... ;0

  SvarSlet