mandag den 12. april 2010

Linky linky

Jeg lider af det, man kalder infrekvens. Det er en særlig bloggertilstand, man kan komme i, når man tilstrækkeligt længe har kæmpet med motivationen for at klikke på "nyt indlæg". Men måske har jeg fundet kuren. Tvungen frekvens. Pligtopfyldelsesterapi. Vil Mohammed ikke komme til truget, må man jo selv smide hesten ud med badevandet.

Deadlines er måske det eneste, jeg forstår?

Hver mandag vil jeg derfor fra nu af kaste om mig med links. Billigt trick, ja såmænd, men faktisk vil det lette mit hjerte at dele ud af disse fantastiske, nørdede, underlige ting, jeg finder, og som jeg ikke ved, hvor jeg ellers skal gøre af. Var man af en anden nationalitet, ville man nok sige, at det gjorde mig til en mega dork. Men hey.

Vi kan jo passende starte med noget kafferelateret. Har du nogensinde overvejet, hvor meget (mere) kaffe, du skulle drikke, før du faldt død om? Well, nu har du chancen.

Død ved kaffe

...med en meget oplysende illustration, værsgo:


Næste sag er for de selvglade. En tutorial om hvordan man kloner sig selv på billeder. Fantastisk. Jeg skal helt sikkert prøve det engang til sommer.

Foto: petapixel.com

Apropos Photoshop. Boobs are back! - og det er da de bedste nyheder, jeg har hørt længe. En side om, hvor langt (eller hvor kort) vi er nået i kampen for, at kvinder må ligne sig selv og ikke billedmanipulerede, døende dukker.Så er der også guf til de hjemmestrikkede, kreative typer. Eller bare dem, der godt kan lide at glo på gamle ting. Et sandt slaraffenland udi vintage illustrationer, fritlagte eller originale.Mens man er på barsel, får man tænkt mange tanker, både flygtige og blivende, om, hvem man egentlig er, så'n professionelt, ing? Hvis det skulle blive nødvendigt engang at repræsentere sig selv og kun sig selv, er her en fantastisk masse fede visitkort til inspiration:Sidste link er meget japansk og vil sikkert ikke imponere dem, der er mere berejste end mig. Men jeg er da helt forelsket. Og, som overskriften siger, er dette grunden til, at man skal og må lege med maden.


.
..og lige en mere fra samme sted:

8 kommentarer:

 1. Super mandags-idé!!! Gode links - tak for dem:o)

  SvarSlet
 2. Hvor er det grineren, at du poster om vistitkort! Jeg drømte i nat, at du og manden delte vistikort og på det stod " Din Mands Navn, og frue", men kun det, ikke hvad I lavede, skørt hva?!
  Jeg er vild med ninjaen og sildebenene!

  SvarSlet
 3. Elsker alle dine links. TAk for dem. Lige noget for en barselshjerne, der burde være i bedre træning siden det er 2. gang. Not. Glæder mig til næste mandag.

  SvarSlet
 4. Åh Fie, du er en skat. Ikke nok med at du skubber mig ud over kanten til skokøb på e-bay, du kaster også links i grams på dagen hvor jeg er hjemme med syg søn, der bare sover. Din timing er af de pureste guld. Tark!

  SvarSlet
 5. Good stuff, glæder mig til næste omgang!

  Ps. Jeg har vist en bento bog derhjemme et sted du må låne.
  Der er vist ingen ninjaer, men det er gode sager!

  SvarSlet
 6. Hurra! En tradition er født, tak for jeres varme modtagelse.

  Vil straks gå ud i køkkenet og få mig noget præstationsangst.

  SvarSlet