mandag den 30. august 2010

*rømmer sig ned i mikrofonen*

Hrøm, hej. Er I der endnu?

Der var en, der spurgte, hvor jeg blev af, og om jeg havde forladt bygningen og sådan. Jeg er her stadig. Jeg sidder lydløst og læser jeres blogindlæg og tweets og opfører mig i det hele taget rigtig irriterende. Sådan en tage uden at give-type. Sheesh.

Men sagen er jo, som jeg fik malet på væggen med horn og trefork i mit sidste indlæg (altså forrige, ikke sidste som i sidste ever), at jeg lige nu befinder mig i orkanens øje. Limboets laveste indstilling.

First you spread your limbo feet. Then you move to limbo beat. Limbo ankle, limbo knee. Bend back like a limbo tree....Don't move that limbo bar! You'll be a limbo starrrrr! How low can you go?*

Er kommet i gang med indkøring i dagpleje, langsomt, langsomt. Kan ikke tænke på andet. Har desuden de sidste fjorten dage kaperet voldsom febersygdom, hospitalsture og soveproblemer, foruden en weekend i Sverige, for det ikke skal være løgn. I morges fik vi så endelig sat sving i den indkøring. Sød dagplejer. Søde unger. Synet af min lille glade pige i en kæmpe kommunal barnevogn, spisende ærter med to små drenge med store blå øjne. Bamse sikkert under den ene arm. Småpludren, udveksling af anerkendende grabs på hinandens bittesmå sko, et univers hvor homo mikro sapiens folder deres helt egen logik ud.

Det kommer til at tage tid. Og jeg har intet clue om hvor længe. Eller hvad der sker med mig i mellemtiden. Men jeg kan mærke, at orkanen drejer og at jeg snurrer med, så godt jeg kan.*Ja, jeg husker sangtekster som Rainman tæller tændstikker. Limbo Rock, Chubby Checker, 1962.

5 kommentarer:

 1. Peeeew! Bare hold fast, så kører det selv.

  SvarSlet
 2. Ja, jeg turde altså ikke spørge, så godt at der var andre der gjorde. Så lige at google på eget initiativ har tryllet min follower status om til anonym herinde, og så tænkte jeg at det så ser ud som om at det ikke rager mig mere hvordan det står til i dineren. Men det rager mig helt vildt, eller jeg bliver ihverfald glad for at høre at du er der endnu. Så ved du det. :-) Sandra

  SvarSlet
 3. Det er dejligt at du er her endnu. (ka godt li).

  Skal du tilbage til arbejdsmarkedet så snarT?

  SvarSlet
 4. Hvor godt at høre, at du stadig findes, selvom det er i orkanens øje.
  Jeg krydser fingre og diverse for, at den snart må falde til ro.

  SvarSlet
 5. Endelig, Flo! Jeg er én af dem, der har tikket på din statistik; bare for at se, om der nu kom endnu et livstegn! Tak for det - må der komme flere - os' sel'om det bar' no'en korte no'en!

  SvarSlet