onsdag den 1. september 2010

Ti små egotrips (på Højbro Plads?)

Lad mig lige først sige, at jeg ingen intention har om at tagge nogen. Den har snart kørt rundt længe, den der med at skrive ti ting om sig selv, så jeg tager lige en beslutning og sætter foden ned. Læs trygt videre, du bliver ikke udpeget til nogetsomhelst.

Men jeg fik udfordringen af Furhmann For Dig, og jeg tror endda også jeg fik den for længe siden af Karla & Ditte, og man skulle jo være et skarn hvis man ikke lige kunne hælde en masse ligegyldige facts om sit ego ud af ørerne.

1. Jeg har stadig ikke kørekort, og det er fandme ved at være en dårlig joke. Jeg aner ikke, hvordan jeg skulle starte en bil, hvis jeg blev sat bag et rat.

2. Går allerede i stå. Kan ikke komme i tanker om nogle anekdoter, jeg ikke allerede har brugt.

3. Jeg er nok blevet ret kedelig, så.

4. Til gengæld er jeg også lidt sjov nogle gange.

5. Havde som ung teenager en periode, hvor jeg syntes, at hekse var seje, så jeg samlede mig noget heksegrej og prøvede at stable et eller andet ritual på benene. Men jeg gjorde mig selv så bange, at jeg måtte pakke det hele sammen igen og gå ud af værelset for at trække noget luft.

6. Har én gang været med til live rollespil. Det var sjovt, men igen; jeg skræmte mig selv fra vid og sans ved at være klædt ud som spøgelse ude i en mørk skov.

7. Når jeg kigger op på en stjernehimmel er det første jeg ser altid Karlsvognen. Det slår aldrig fejl, og jeg aner ikke hvorfor.

8. Jeg har det svært med religiøse mennesker, hvis de snakker meget om deres tro eller gud. Jeg prøver virkelig at rumme det, men min ellers ret så smidige tolerancemuskel kramper helt til.

9. Er sådan lidt synæstetisk i det.

10. Kan godt blive lidt misundelig over, at min datter har en bamse at sove med. Det kunne da være hyggeligt, kunne det ikke?

5 kommentarer:

 1. Ihvertfald den med kørerkortet er jeg med på - og det har jeg det egentligt meget godt med.

  Hvis jeg bliver spurgt om jeg kan køre bil (efterhånden sjældent, det går folk bare ud fra som selvfølge) plejer jeg at sige, at det ved jeg ikke, for jeg har aldrig prøvet.

  Jeg plejer ihvertfald ikke at blive udpeget som designated driver ;)

  SvarSlet
 2. Okkemand, jeg kunne finde på mange flere ting om dig din frækkert ;)

  SvarSlet
 3. Det med Karlsvognen er ret skørt. Og jeg har det på samme måde med nummer 8!

  Ditte

  SvarSlet
 4. Ahr, det der heksetema er total cool. Jeg sled Dannie Druehylds heksebog op og lavede et lille alter bag døren. Men havde altid problemer med at skaffe alle de rigtige ingredienser, hvoraf de fleste skulle høstet ved nymåne...

  SvarSlet