tirsdag den 1. september 2009

Oh, kaffe!

Det ville jo ikke være Flo's Diner det her, uden en hyldest til kaffe i ny og næ. Og af en eller anden grund har jeg taget en del billeder af kopper i dag - for selvom jeg har været komplet forkert klædt på hele dagen og svedt som en slædehund på charterferie, har jeg alligevel travet byen tynd sammen med frøkenen i barnevogn, og så er det jo, at man får sig en dejlig masse kopper vandrekaffe... uanset kropstemperaturen.

Først et par fine kopper i vinduet hos Stilleben i Strædet. Faktisk, hvis der nu havde været en tredje, hvor der stod "fin", havde jeg købt dem på stedet.


Så en sidde-ned-og-glo-på-folk kop på den franske måde. Og ja, jeg ved godt, at det ikke er sådan her man kommer af med sine overskydende 10 kilo...


Jeg stødte også på den her noget feminine herrekop, som kostede 1 krone i en genbrugsbutik. Det var selvsagt ikke af nærighed, men jeg vidste ikke, hvad jeg egentlig skulle med den, så jeg købte den ikke. Men nu har jeg da et meget uskarpt billede af den...


Og så kan jeg jo passende lige vise den her frem. Mit seneste køb på etsy.com, som kom sammen med en halskædevedhæng af en Starbucks-to-go-kop og en miniature cookie. I likes my coffee.


Viola synes, kaffe er vildt uinteressant. Næ, hun vil hellere ligge i sin dyne på mors skød og glo ud af vinduet.

Og PS: Når man sådan går rundt i byen og småshopper (jeg fik en taske, Viola fik et par prikkede strømpebukser), opdager man, at det fodtøj, der er på alle hylder nu, i et uopmærksomt øjeblik gik hen og blev en afspejling af en eller anden usmagelig strippers skosamling. Hvad blev der lige af femininiteten og elegancen ved højhælede sko?

3 kommentarer:

 1. Elsker din kaffe-historie, tror jeg vil brygge mig en kop eller 2.... og jeg ved ikke om det gør mig til en maskulin stripper eller... men fede sko!!

  SvarSlet
 2. Må vi FLUKS se Starbucks koppen?! Og jeg er SÅ
  meget nede med din slankemetode, jeg vil med på næste gåtur!!

  SvarSlet
 3. Haha, Joan...de er fra zara, hvis du skulle få shoppetrang :)

  Og Helle: du skal helt sikkert med. Går man 6 kilometer, må man få 3 små kager og så fremdeles. Jeg siger dig, det er den nye Atkins-kur!!

  SvarSlet