mandag den 19. juli 2010

Mandagslinks happens

Det er ren tilfældighed, at det er mandag, at jeg blogger, og at denne post indeholder links. Men hey - sådan opstod Mandagslinks jo i første omgang, så det er sikkert karma eller sårnnåed.

Jeg måtte bare lige dele et par ting.

For det første. Det kan ikke komme som nogen overraskelse for Eder, at jeg ikke kan sy. Jeg kunne sikkert godt finde ud af det, men jeg har tålmodigheds-issues. Så, er der nogen, der har lyst til at sy mig et pencilskirt i Tetris-stof, så siger de bare til.


Man kan få stoffet her og se kjolen her. Selvfølgelig er der et sted på nettet, hvor man kan designe sine egne stofmønstre, jeg anede det bare ikke. Og folk er jo sjove, så der er masser at svælge i.

Og så en anden ting, jeg blev så begejstret for, at jeg bare lige må råbe det over hustagene...

En mand køber gamle pulp fiction bøger med dramatiske forsider. Med en lille skalpel sidder han nøje og skærer omridset ud af den moralsk fordærvede kvinde, den onde doktor, den døende cowboy eller den vanvittige morder, der nu pryder forsiden. Han folder fint sin udskæring op fra papiret, sætter lyset og tager et billede. Og voila. Bogen lever med en helt anden intensitet, måske en helt anden historie...En sidste ting, der måske er nok er ret lokal, men dog har spredt sig til eksotiske steder som Malmø og Ringsted, er Is A Bella, som er min nye bedste ven og isbutik. Jeg gider ikke diskutere med Spise med Price-elskere, eller andre, som ikke kan få autentisk fritgående fløde nok i deres is, men jeg synes, det er vidunderligt, at nogen går så meget op i kvalitet, hensyn og kærlighed til deres arbejde, at de laver verdens lækreste is - som ovenikøbet kan spises af diabetikere, allergikere, veganere og ja, også sådan en familie som os, hvor fedtprocenter pludselig er blevet et ømt punkt på grund af vores barn.

De har yoghurtis, sorbeter, italiensk mælkeis og den vildeste cremede is, lavet på rismælk, som smager så englene overdøver det irriterende "rigeligt smør"-kor.


Dagens Dark Side har jeg overhovedet ikke tænkt på, fordi det her jo ret beset ikke er Mandagslinks med vilje....men faktisk så jeg denne her hos hende med Tetriskjolen.


5 kommentarer:

 1. Jeg er ikke så meget tetrisnørd, at jeg ville falde for sådan en kjole, desværre. Havde det nu været med Super Mario, så...:-D
  Men sikke dog en side med stof. Præcis så farlig, at jeg gerne havde set en advarsel i linjen lige over linket derind til.

  Hvad angår is, så synes jeg også om den italienske version. - Både pga. det lave fedtindhold, men også pga. de friske smagsvarianter. Desværre er det lidt dyrt, og derfor bliver det sjældent.
  For så lige at pære yderligere til de frelste flødeiselskere, så kan man altså godt overtale mig med en gang regnbueis. Det vækker virkelig mange minder. :-)

  SvarSlet
 2. Årh hvor VILDT. Jeg er helt knækket over de der pulp fiction cut outs. Hvorfor har jeg ikke tænkt på det? Elsker også de farvede kanter på de gamle billigbøger, lyserøde, mørkegrønne, og der var endda end der var helt mørkegrå, mmm..

  SvarSlet
 3. Verdens værste is er paradis hvor de blander gammel is i ny is.. bvadr...

  SvarSlet
 4. Uh, de der bøger så jeg også billeder af for et par år siden, synes de er så flotte, at man selv får lyst til at eksperimentere med pop op!
  Da jeg var lille, spillede jeg nogengange så meget tetris, at når jeg lukkede øjnene, så så jeg brikkerne falde ned! Min det ville have samme effekt at sy i stoffet der?

  SvarSlet
 5. gravidgrahvad likes mandagslinks!

  ;)

  SvarSlet