lørdag den 26. april 2008

Kikset

Så fik jeg mig den blog. Og med i handlen kom en skriveblokering, der foreløbig har udmøntet sig i en tur i Netto, en åben flaske vin, en halv pakke cigaretter og noget rengøringsvanvid.

Jeg er bombet tilbage til de spæde Myspacedage, hvor jeg skændtes med mig selv i dagevis om hvorvidt, jeg nu var interessant nok til at dele noget som helst skrevent med verden, der ikke var arbejdsrelateret. Hvad det gjorde ved min privatsfære og den slags håbløst gammeldags overvejelser.

I det nyeste nummer af Wired er en klumme om nørdernes territorium, der bliver invaderet af snart sagt alle, der kan spille Guitar Hero, have citater fra en eller anden B-film på t-shirten og gå med store, grimme briller. Hvem ender med at være kikset, når det er blevet smart at være det?

Det føles lidt som om, det er mig.

1 kommentar:

 1. I feel ya Flo!
  Men jeg besluttede mig for at springe usikkerheden over denne gang.
  Den nye blog føles sjovt nok allerede lidt friere, som om jeg kan tillade mig at bitche over flere ting end på myspace hvor, gys, et offer for min bitchen kunne læse mine rants. Underlig logik, for den nye blog kan læses af endnu flere end min myspace-blog der har alle mulige snedige sikkerhedsindstillinger!!
  Jeg tror i hvert fald du bliver glad for den.
  Hey, måske kan du blive en af dem der starter med end blog og ender med en bookdeal eller et prisvindende manuskript eller sådan noget!?
  Titlen er i hvertfald lovende!

  SvarSlet